Főmenü->.Impresszum.
IMPRESSZUM


Adatvédelmi elveink

 

Honlapunk látogatóit tájékoztatjuk, hogy cégünk garantálja az alábbi törvények és ajánlások betartását:
  • 1992. évi LXIII. „Törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról”,
  • 1998. évi VI. „Törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során”,
  • „A Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről”,
  • Az „ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásai.

 

A "DÁNIÓ" Kft. tiszteletben tartja és védi azon ügyfelek, érdeklődők magántermészetű adatait, akik weboldalunkon keresztül kapcsolatba kerülnek velünk.

 

Általánosságban adott a lehetőség, hogy a "DÁNIÓ" Kft. internetes oldalain bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Vannak azonban olyan szolgáltatásaink, melyek igénybe vételéhez információkra van szükségünk Önről. Ilyen szolgáltatások például a ”Hírlevél” és a „Levelet írok”.

 

A weboldalunkat látogató felhasználók adatait harmadik félnek soha, semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki az előzetes megkérdezése és hozzájárulása nélkül, és a fenti törvényeket minden esetben szem előtt tartva kezeljük a weboldalról birtokunkba jutott valamennyi adatot.

 

 

Az optimális megjelenés és böngészés feltételei

 

A "DÁNIÓ" Kft. ezen weboldala 1024*768 képernyőfelbontásra lett optimalizálva. Javasolt ugyanakkor az Internet Explorer 8.0, illetve a Firefox 3.6 vagy ennél magasabb verziószámú programjainak használata.

 

 

Copyright /Szerzői jog

 

Minden itt bemutatott kép, szöveg, ár és egyéb információ a weboldal elkészítésének idején érvényes és tájékoztató jelleggel bír, de minden esetben tartalmazza az ÁFÁ-t. Mindennemű változtatás jogát fenntartjuk! Mindig az az ár az érvényes, amely az üzletünkben a vásárlás időpontjában ki van írva.


A honlapunk - valamennyi részével együtt (adatok, képek) - szerzői jogvédelem alatt áll, így azok felhasználása az előzetes írásos engedélyünk nélkül nem lehetséges. Ez különösen érvényes a sokszorosításra, fordításra, mikrofilmezésre és elektronikus rendszerekben történő feldolgozásra.


A honlapunkon szereplő képek felhasználása csak személyes célra megengedett.

 

A honlapon található fotók Illyés Csaba engedélyével jelennek meg, Illyés Csaba tulajdonát képezik, és szerzői jogi védelem alatt állnak. Bármilyen felhasználásukhoz a "DÁNIÓ" Kft. és Illyés Csaba engedélye szükséges. 

 

 

KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINK

 

TEBANG LEVÉL

 

Ez a különleges falevél a trópusokon élő Terminalia catappa fa szárított levele.

 

 

AKVÁRIUM MAGAZIN

 

 

Üzletünkben kapható az AKVÁRIUM MAGAZIN!

 

 

 

LÁGY VÍZ / OZMÓVÍZ

Fordított ozmózissal előállított, akvarisztikai célokra kiválóan alkalmas lágy víz (becenevén: ozmóvíz) kapható!

 

Az árakról érdeklődjön személyesen üzletünkben, vagy e-mailben.