Főmenü->.Hírek->Most érkezett!.
2011.07.17.

Mint azt bizonyára észrevetették, egy ideje nem küldtünk hírlevelet. Ez nem azt jelenti, hogy nem érkeztek szállítmányaink, csak valahogy nem jutott időnk a hírlevelek összeállítására. Ezért elnézést kérünk... már gondolkodunk egy olyan megoldáson, ami kivitelezhetőbbé teszi a hírlevelek rendszeres megjelenését.
Addig is figyelmükbe ajánlom a FACEBOOK oldalunkat, ahol értesülhet a friss hírekről, érdekességekről. Úgy tűnik, a könnyebb szerkeszthetőség miatt jelenleg ezen az oldalon tudunk híreket, aktualitásokat közölni, ráadásul sokkal interaktívabb megoldást nyújt. Kérjük, hogy csatlakozzon azok közé, akiknek "Tetszik" a DÁNIÓ DÍSZHAL DISZKONT facebook oldala, és így időben értesülhet minden újdonságról. Várjuk szeretettel a még nem oly túl népes csapatunkban:

https://www.facebook.com/pages/D%C3%81NI%C3%93-D%C3%8DSZHAL-DISZKONT/133467673348118

 

Szállítmányaink természetesen most is rendszeresen érkeznek, de a nyári "uborka" szezonra való tekintettel ritkábban, és kevesebb különlegességgel! Egy hete például guppikat és elevenszülőket kaptunk, jövőhéten pedig Malajziából érkezik egy nagyobb szállítmányunk. Az említésre méltókat biztosan közzéteszem a facebook-on, ha hírlevélre nem is kerülne sor.

Újdonság, hogy cégünk hamarosan megkezdi a JBL termékek forgalmazását is, erről biztosan fogunk értesítést küldeni!

Egy új AKCIÓ-ra szeretném még felhívni a figyelmét, amely a környezetünk védelmével kapcsolatos - erről részleteket alább olvashat!


EGY APRÓ LÉPÉS A KÖRNYEZETVÉDELEM FELÉ

 

Cégünk egyre inkább szeretne környezettudatos lenni, ezért - lehetőségeinkhez mérten - próbálunk környezetbarát megoldásokat találni. Kezdetben a lebomló műanyag szatyrokat láttuk jó megoldásnak, mára azonban kiderült, hogy ez drága és eredménytelen módszer, mert a lerakókban nincsenek meg a lebomlásukhoz szükséges feltételek (oxigén, fény), az újrahasznosításuk pedig még nem megoldott. Tehát ez a lebomló szatyor a vegyipar egyik "átverése" és gyakorlatilag csak arra jó, hogy továbbra is gyárthassák környezetterhelő termékeiket. 

A műanyag szatyor problémára valódi megoldást csak az jelentene, ha az ilyen szatyrok gyártását betiltanák. Ezt egyelőre senki nem meri megtenni, mert a vegyipari lobby ezt megakadályozza. Azonban mi, fogyasztók tehetünk valamit a nemes ügyért! Például azt, hogy környezetbarát, újra és újra használható szatyrokat rendszeresítünk, és hordunk magunknál, amiket bármikor elővehetünk, és abba pakolhatjuk a megvásárolt termékeket.

Ezért gondoltunk egy nagyot, és magyar készítővel, magyar alapanyagból elkezdtünk varratni lenvászon bevásárló táskát, ami ráadásul néhány egyszerű mozdulattal összecsukható, így könnyen magunkkal vihető!

Ezek a bevásárló táskák megvásárolhatók önköltséges áron, azaz 400 Ft-ért. És most jön a meglepetés! Ha ön legalább 7.000 Ft-ért vásárol nálunk bármilyen terméket, egyszeri alkalommal meglepjük egy ilyen táskával! Ha még nem kapott, igényelje kollégáinktól! Szeretnénk,

vaszon

ha mindig magánál hordaná, és ezzel hozzájárulna a környezetet terhelő nejlonzacskók számának csökkenéséhez. Apró lépésekben is sokat tehetünk a Földért! "Kis lépés az embernek, nagy lépés az emberiségnek!":)
(Az akció a készlet erejéig tart!)

 

Várjuk szeretettel üzletünkben!

 

Korábbi híreink

 

 

KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINK

 

TEBANG LEVÉL

 

Ez a különleges falevél a trópusokon élő Terminalia catappa fa szárított levele.

 

 

AKVÁRIUM MAGAZIN

 

 

Üzletünkben kapható az AKVÁRIUM MAGAZIN!

 

 

 

LÁGY VÍZ / OZMÓVÍZ

Fordított ozmózissal előállított, akvarisztikai célokra kiválóan alkalmas lágy víz (becenevén: ozmóvíz) kapható!

 

Az árakról érdeklődjön személyesen üzletünkben, vagy e-mailben.